8 posturi

de lucru

Peste 11 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Servicii

Chip Tuning BMW – Câți cai putere vrei în plus?

power-graph

Completează formularul – îți facem noi un calcul gratuit!


Lucrări făcute în ultimele zile la service-ul nostru!

Masinile moderne, din zilele noastre, sunt controlate prin intermediul computerului de catre o ECU=unitate de control a motorului. ECU contine un soft care controleaza distribuirea combustibilului si timpul de pornire. Chip-tuning-ul optimizeaza si rescrie aceste programe in computer. Acestea modifica hartile de repartitie a combustibulului si mareste presiunea turbocharger-ului. Ca si consecinta, motorul va functiona mult mai eficient si va creste cifrele cailor putere si torqueul.

Vehiculele turbocharged vor beneficia de o crestere a cailor putere de 20 pana la 40% si un torque vizibil mai puternic. In cazul unui motor obinsuit pe benzina (fara turbocharger) imbunatatirea prestatiei va fi intre 6%-12%. Accelerarea si viteza finala vor fi optimizate simtitor o data cu scaderea consumului de combustibil, daca se presupune ca se actioneaza in aceleasi conditii de conducere. Per total, motorul are mai multa viata si putere. In unitatea de control se regasesc de asemenea, harti programate sa directioneze injectia de combustibil in functie de incarcatura si de viteza motorului.

bForce Motor Squad este un service independent BMW, axat exclusiv pe servicii de intretine, diagnoza, reparatie, piese de origine, up-date-uri de soft, chip tuning, retrofituri si activare de functii pentru BMW. Folosim doar piese originale BMW, iar mecanicii noștri sunt 100% specializați în BMW.

Sună Mesaj