8 posturi

de lucru

Peste 11 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Promotie

Ofertă Revizie + Igienizare Climă Gratis

oferta-revizie-igienizare-clima

Igienizare GRATUITĂ a Climei Auto pentru Fiecare Revizie la bForce Motor Squad!

Sistemul de aer condiționat al mașinii tale este supus unor vulnerabilități și riscuri, întocmai ca orice alt echipament pe care îl folosim în fiecare zi. Totuși, dată fiind importanța acestuia și în special efectele pe care le poate cauza, echipamentul de aer condiționat trebuie igienizat periodic pentru limitarea bacteriilor cu care intrăm în contact în autovehicul.
Este important ca acest echipament să fie igienizat în mod regulat, pentru ca în mașina ta să circule un flux de aer curat, fără impurități – iar cel mai ușor este să iei legătura cu un service profestionist precum bForce Motor Squad.

Igienizare Climă Auto BMW

Igienizarea sistemului de aer condiționat al mașinii este recomandată în special primăvara, atunci când la prima pornire există șanse mari ca fluxul de aer să aducă în habitaclu un miros neplăcut; acest miros ascunde, de fapt, bacterii care pot duce la iritații ale ochilor, migrene sau pot chiar înrăutăți starea de sănătate a celor suferinzi de diverse afecțiuni respiratorii.

Nu-i bai – ca de fiecare dată, ne gândim la tine și am croșetat o ofertă care să te ajute să împuști doi iepuri dintr-o lovitură. Vino până pe 31 martie la bForce Motor Squad: la fiecare revizie oferim GRATUIT o igienizare a climei auto!

Ce ne recomandă?

De ce să alegi service-ul nostru pentru aceste operațiuni:

  1. +11 ani de experiență.
  2. 10 tehnicieni specializați BMW
  3. +40294 de BMW-uri ne-au trecut pragul
  4. 2 locații specializate

Te așteptăm așadar în service până la finalul lunii Martie pentru revizie și, bineînțeles, pentru micul cadou despre care ai citit mai sus. Folosește formularul din partea dreaptă pentru a te programa!

Scrie-ne pe WhatsApp
Sună Mesaj