8 posturi

de lucru

Peste 14 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Despre noi

Lucram din Pasiune pentru BMW-uri. Doar pentru BMW.

Suntem o echipa mica, fara pretentii mari si fara target-uri corporatiste, insa ne individualizam prin trei lucruri foarte importante: muncim din pasiune, muncim pentru un coleg sofer de Bmw si nu uitam ca pe toti cei care am ales aceasta marca ne leaga tocmai alegerea facuta.

Va astept cu drag,
Panciu Mihai Robert, Managing Director, bForce Motor Squad.

2018

De la 1 octombrie 2018 Bimmer Service devine bForce Motor Squad. Aceeași echipă, o nouă identitate.

2018

Desi e doar inceputul anului, va ganditi posibil ce poate fi asa notabil incat sa merita a fi mentionat, inca de pe acum... bForce Motor Squad inlocuieste primul kit de distributie la motorul B47 ( BMW X4 2015).

2017

Anul in care datorita clientilor si echipei devotate, bForce Motor Squad isi deschide a doua locatie in Bucuresti, locatie care este dedicata inlocuirii kit-urilor de distributii, dar care a adapostit si lucrari de o complexitate covarsitoare: reparatii motoare N20, N57, N52,N54, S63, S65, etc... Echipa bForce Motor Squad numara 20 de angajati dintre care, 5 se dedica zilnic inlocuirii kit-urilor de distributii.

2016

Anul in care bForce Motor Squad face un pas important pentru service-urile independente reparatoare BMW si neafiliate dealer-ilor oficiali: implementeaza platforma AOS, prin intermediul careia, bForce Motor Squad a putut sa ofere clientilor un serviciu nou: accesarea istoricului online de reparatii si mentenanta al autoturismului BMW, scrierea in istoric a operatiunilorefectuate in service, citire protocoale si instructiuni de reparatii etc.

2015

Continua cresterea de personal a bForce Motor Squad de la 6 la 11 angajati. Anul in care bForce Motor Squad a schimbat zilnic cate un kit de distributie, pe langa alte lucrari de complexitate.

2014

Ascensiunea bForce Motor Squad continua acest lucru fiind reflectat in trecerea de la 2 posturi de lucru la cinci, printr-o extindere a spatiului de lucru si marirea echipei de la 3 la 6 membri. De asemenea,acesta este anul, in care bForce Motor Squad, devine oficial titular de marca, prin inregistrarea marcii si a semnului distinctiv la OSIM.

2013

An definitoriu pentru activitatea bForce Motor Squad, trio-ul Robert-Elvis-Florin, inlocuieste primul kit de distributie la faimosul motor N47, fara a demonta motorul de pe masina. Tot acest an marcheaza sfarsitul colaborarii cu BMW Filaret si asocierea pe partea de piese originale intr-o formula castigatoare, mai ales pentru clienti, cu BMW Proleasing Ploiesti - dealer autorizat BMW GROUP. Relatia se mentine si astazi, Proleasing fiind principalul furnizor de piese OEM al bForce Motor Squad si echipamente originale de reparatii.

2012

Anul in care, pe langa fondatorul afacerii, se alatura echipei inca doi membri, pe care ii putem considera ca si fondatori, avand in vedere ca au participat la ridicarea si cresterea activitatii, dedicandu-si toate fortele si cunostintele pentru a aduce satisfactia clientilor. Si astazi ii veti putea regasi zambitori si plini de ulei pe unii dintre ei.

2011

Se foloseste pentru prima oara denumirea de bForce Motor Squad si logo-ul distinctiv, urmare a cresterii activitatii si a cererii pietei pentru piese originale. De asemenea, anul 2011 marcheaza debutul colaborarii cu dealer-ii autorizati BMW GROUP, in acest caz cu BMW Filaret, pe partea de piese si accesorii originale, cat si anul autorizarii de catre RAR a tuturor activitatilor de service.

2010

Se contureaza activitatea de service specializat BMW prin operatiuni de mentenanta si reparatii, revizii, inlocuire elemente sistem franare, articulatii etc.

2009

Anul in care, ducand mai departe afacerea de familie, fondatorul bForce Motor Squad decide sa renunte la conceptul de service multi-marca si sa se dedice reparatiilor unei singure marci de autoturisme:BMW.

De ce doar BMW?

O vorba din batrani spune ca cine stie sa faca de toate nu stie sa faca bine nimic, tocmai de aceea ne-am dedicat unui singur scop: cunoasterea cat mai exacta si aprofundata a bagajului tehnic din spatele oricarui BMW. Avand in vedere varietatea de modele si evolutia tehnica ce insoteste aceasta marca, am considerat ca este esential sa ne concetram doar asupra ei, tocmai pentru ca numai in acest fel se poate atinge o calitate sporita a serviciului si in consecinta, satisfactia clientului. La bForce Motor Squad lucram din pasiune pentru BMW si din dorinta de a multumi fiecare pasionat de BMW.

De ce sa alegi bForce Motor Squad pentru BMW-ul tau?

Ca orice vedeta de prima clasa, masina BMW a frant inimi si a starnit pasiuni, tocmai de aceea multe companii si multi profesionisti s-au dedicat si specializat in repararea acestui model de masina. Multi dintre ei au ajuns si la noi in tara, insa undeva pe parcurs au pierdut fie pasiunea, fie poate insusi scopul. De multe ori renumele a dezamagit sau dorinta de profit a invins.

  • muncim pentru un coleg sofer de BMW

    La bForce Motor Squad lucram din pasiune pentru BMW si din dorinta de a multumi fiecare pasionat de BMW.

  • muncim din pasiune 110% dedicati doar pe BMW

    Cele mai frumoase lucruri se nasc din pasiune. Nu din trebuinta, nu din nevoie, nu din mandrie. Pasiunea este motorul care pune in miscare totul.

Suntem printre cele mai mare service-uri independente din Romania, reparatoare de autoturisme marca BMW, oferind o multitudine de servicii

Portofoliul nostru de operatiuni disponibile pentru clienti s-a innoit cu o serie de servicii de baza. Acum putem oferi atat celor ce ne sunt deja clienti, dar si celor ce nu ne-au trecut inca pragul, o gama de operatiuni ce erau disponibile exclusiv in reprezentantele autorizate BMW.

Iar daca nu sunteti deja clientul nostru, ne bucuram sa va informam ca pasii ce duc la o posibila colaborare sunt mult mai mici. Acum, putem verifica istoricul unei masini in baza de date BMW, pentru o imagine mai clara asupra trecutului unui vehicul, de care ati putea fi interesat. Daca inainte va puteam oferi o verificare amanuntita a unui autoturism BMW inainte de cumparare, din punct de vedere mecanic si electronic, acum va putem spune chiar si cati kilometri reali are precum si ce interventii s-au facut pe masina.

In primul rand sofer de BMW si in al doilea rand mecanic de BMW

De la simplu sofer am facut pasul catre sofer de BMW si incetul cu incetul am dorit sa stiu tot mai mult si mai mult si instruindu-ma, am creat un mic univers in care zilnic problema unui sofer de BMW se rezolva: bForce Motor Squad.

Echipa bForce Motor Squad

Suntem o echipa mica, bine sudata, fara pretentii mari si fara target-uri corporatiste, insa ne individualizam prin trei lucruri foarte importante: muncim din pasiune, muncim pentru un coleg sofer de Bmw si nu uitam ca pe toti cei care am ales aceasta marca ne leaga tocmai alegerea facuta.

Scrie-ne pe WhatsApp
Sună Mesaj