8 posturi

de lucru

Peste 14 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

VESTE BUNA! Cel mai mare service independent din Romania detine acum si acces la bazele de date BMW Group

Incepand de anul acesta, bForce Motor Squad a devenit cel mai mare service neafiliat reprezentatelor, ce detine acces la bazele de date BMW Group. Fiind dedicati brandului si constienti de faptul ca traim intr-o lume cosmopolita, in care cuvantul dat nu mai este de ajuns, am decis sa oferim clientilor nostri un serviciu care sa ii asigure de calitatea operatiunilor efectuate la noi.

Dupa o munca asiduua si o perioada extrem de lunga in care am incercat sa ne impunem pe piata si in care ne-am luptat pentru a deveni parteneri de incredere ai grupului BMW, am reusit sa obtinem accesul la baza principala de date a companiei. Astfel, portofoliul nostru de operatiuni disponibile pentru clienti s-a innoit cu o serie de servicii de baza. Acum putem oferi atat celor ce ne sunt deja clienti, dar si celor ce nu ne-au trecut inca pragul, o gama de operatiuni ce erau disponibile exclusiv in reprezentantele autorizate BMW.

Iar daca nu sunteti deja clientul nostru, ne bucuram sa va informam ca pasii ce duc la o posibila colaborare  sunt mult mai mici. Acum, putem verifica istoricul unei masini in baza de date BMW, pentru o imagine mai clara asupra trecutului unui vehicul, de care ati putea fi interesat. Daca inainte va puteam oferi o verificare amanuntita a unui autoturism BMW inainte de cumparare, din punct de vedere mecanic si electronic, acum va putem spune chiar si cati kilometri reali are precum si ce interventii s-au facut pe masina.

Astfel, puteti reduce riscul la achizitie foarte mult, nefiind nevoiti nici sa platiti o operatiune foarte scumpa la reprezentanta, nici sa credeti vanzatorul pe cuvant. La bForce Motor Squad puteti verifica istoricul masinii in cateva minute.

In plus, orice operatiune efectuata la noi poate fi acum inregistrata in istoricul masinii. Datorita noului sistem, orice inlocuire de piesa, servisare chiar si revizie, este trecuta in istoricul masinii si poate fi, la randul sau, verificata la orice alta reprezentanta, daca doriti sa vindeti masina ulterior. Acest lucru nu este valabil doar pe teritoriul Romaniei, ci oriunde in lume.

bForce Motor Squad, va ofera nu numai piese originale cu un adaos comercial mult mai mic , ci si servicii de aceeasi calitate, cu certificare oficiala din partea BMW si o reflectare a acestora in istoricul masinii, toate la cel mai bun pret.

Scrie-ne pe WhatsApp
Sună Mesaj