8 posturi

de lucru

Peste 14 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Promotie

Curatare Galerie Admisie

Galeria de admisie dozeaza fluxul optim de aer ce intra in motor. Este recomandata curatarea ei la un interval de 50.000 KM – 60.000 KM.

Aceasta poate cauza si alte defecte mult mai costisitoare, cum ar fi tragerea ( ruperea ) clapetilor de pe tija culisanta ce ajung in camera de ardere. Acolo pot duce la deteriorarea supapelor si a internelor motorului.

 

Un alt factor foarte important ce este influentat de galeria de admisie este filtrul de particule pentru motoarele diesel. Avand un flux de aer insuficient aceasta prezinta eroare in calculatorul de motor ( nu este obligatoriu sa aprinda martor in bord ). In momentul in care calculatorul de motor prezinta eroare, acesta opreste imediat regenerarea ce duce la infundarea filtrului de particule.

Sunt situatii in care filtrul de particule nu se aprinde imediat in bord pentru a atentiona conducatorul auto. Prin acesta trece o parte din produsul arderii interne al motorului. Odata ce este infundat toata presiunea este intoarsa in turbina ce duce la deteriorarea geometriei variabile ( turbina ).

Prezenta calaminei in galeria de admisie creste consumul de carburant deoarece motorul este “sufocat” si solicita o cantitate mai mare de combustibil pentru a realiza accelerarea.

Fă o programare la bForce

!!!Cum să verifici singur starea galeriei de admisie!!!

 

Scrie-ne pe WhatsApp
Sună Mesaj