8 posturi

de lucru

Peste 14 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Servicii

Diagnosticare electronica BMW

Cu cat sunt mai avansate masinile pe care le conducem cu atat este nevoie de o diagnoza computerizata la fel de avansata si performanta ca si masina.

Fiind service specializat pe marca BMW softul folosit este original, care este imbunatatit pe intreaga durata de folosinta.

Ce poate face acest tester: afiseaza valorile filtrului de particule, afiseaza valorile de lucru ale injectoarelor,  poate anula martorul de plasei de prezenta, inregistrarea bateriei cand se inlocuieste.

Este bine a sti ce grad de uzura are filtrul de particule, cu cat este mai infundat cu atat creste gradul de uzura al turbine si al celorlalte componente. Rolul filtrului este de elimina particulele de fum negru in afara orasului.


Lipsa de putere sau un zgomot metallic, se datoreaza nefunctionarii corespunzatoare a injectoarelor. Putem afla in timp real ce se intampla cu valorile injectoarele si corectiile care se aplica din partea calculatorului.


Martorul de prezenta, acesta este unul din defectele oricarei masini moderne, in special martorul aprins in bord se datoreaza diverselor obiecte asezate pe scaunul pasagerului, sau in momentul curatiri interiorului.


Martorul poate fi stins, dar indiferent daca este cineva sau nu pe scaunul pasagerului toate airbag-urile masini vor fi declansa.


Masinile noi au o memorie foarte buna asa ca la fiecare inlocuire de component sau piese ce tin de functionarea masini non stop, sau doar in momentul functionarii motorului, acestea trebuie sa fie codate.


Aceasta codare a bateriei de exemplu este aceea de a incarca bacteria la parametrii optimi, pe durata de viata a bateriei gradul de incarcare al acesteia difera in functie de uzura asa ca alternatorul va trebuie sa incarce corespunzator.

Scrie-ne pe WhatsApp
Sună Mesaj