8 posturi

de lucru

Peste 11 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Blog

BMW Seria 5 F10 2012 Inlocuire distributie lant motor N47 patina sparta

Afirmam ca anul 2015 este unul plin de surprize, pentru unii placute, pentru unii mai putin placute. Unii au avut noroc si au ajuns la noi pe roti cu patinele sparte,altii nu, ajungand la noi pe platforma si cu lanturile rupte.

Vorbim de cei norocosi acum, precum posesorul de F10 care alertat de zgomotele  provenite de la motor, a decis ca este timpul ca masina sa fie verificata amanuntit.

IMG_5268 IMG_5269

Pe tester nu aparea vreo eroare, iar la pornirea la rece si la cald motorul nu dadea semne ca distributia sa era afectata in vreun fel, ci doar un injector ce nu functiona in parametri normali cateva minute dupa pornire.

IMG_5274 IMG_5272

Dupa demontarea capacului de tacheti s-a observat ca lipseste o patina, asa ca s-a trecut la demontarea cutiei si a capacului de distributie, dupa sedinta foto a urmat curatenia, la final   s- au pus cap la cap toate bucatile de patina sa fim siguri ca nu a mai ramas nimic in motor.

IMG_5273 IMG_5271 IMG_5270

Dupa curatarea baii de ulei si a capacului de distributie, s-a trecut la montarea distributiei, apoi rand pe rand la fiecare piesa demontata a fost pusa inapoi pe masina.

La final masina a fost din nou verificata si testate apoi a urmat testul de drum.

 

Sună Mesaj