8 posturi

de lucru

Peste 11 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Blog

Inlocuire kit distributie BMW F10 2012 520D 184cai

Astazi am avut si un F10 la caruia sa ii facem si distributia. Nimic nou, totusi am aflat ca de acum incolo la seria 5 cutia automata va fi standard, in rest multe suruburi, mici subtilitati care sa-l surprinda pe cel care desface, dar nu neplacute, totul este aranjat, am fost surprinsi de usurinta cu care se lucreaza.

Clientii se plang in continuare de acest motor cu probleme la distributie, dar probabil ca au uitat sau nu stiu ce inseamna BMW, pe scurt istoria sa incepe cu grila dubla cunoscuta ca si grila rinichi, motorul in 6 pistoane avea la inceput 1200 cm cubi, da ati citit bine 1200 si 30 cai putere , coada de rechin;  asta e trecutul cu care se mandreste BMW si care a atras o multime de pasionati, prezentul se mandreste cu angel eyes, motoare diesel si cam atat.
IMG_1718
Acum jumatate de secol BMW insemna exclusivitate si un privilegiu de a conduce o masina sport,  acum la fiecare colt avem un M langa un 316 sau alte exemple de acest gen; la semafor mai rage cate un E46 diesel cu un motor bun de laudat dupa care lumea suspina astazi.

Poate BMW are o slabiciune la motoarele diesel care nu se regasesc in genele marcii si de aceea acest rateu cu distributia la N47, sau poate din dorinta de a fi pe placul cat mai multor clienti au facut un compromis.

Pe parcursul demontarii am avut parte de o gramada de surprize,

citeste mai mult…

Sună Mesaj