8 posturi

de lucru

Peste 11 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Blog

Inlocuire distributie lant BMW Seria X3 F25 2012 Motor N47 184cai

X3 2012 N47 si cifrele astea sperie pe toata lumea, cei care trebuie sa le desfaca stiu ca e o sarcina dificila, iar cei care stiu defectele acestui motor se tem de ce-i asteapta la fiecare vizita la service.

 


Dupa atatea lucruri citite, verificate si ascultate, clientul a dorit inlocuirea kitului de distributie; acesta avea semne de uzura. Lantul batea la decelerare si la 1500 de ture.
Asa ca masina s-a prezentat la ora 10 pentru inlocuirea kitului de distributie, o lucrare ce se va desfasura pe durata a 2 zile de lucru, deoarece necesita demontarea a multor anexe si elemente.IMG_4480

 

IMG_4484
O cutie enorma, planetare, cutie de transfer, grup fata, punte fata, capac, injectoare toate acestea trebuie demontate cu grija si alte maruntisuri ce trebuie inlocuite.
Urmeaza demontarea kitului de distributie cu identificarea uzurilor cunoscute la intinzatoare si lant.
Montajul dureaza aproximativ jumatate de ora, apoi incepe montajul, cu grija a fiecarei piese, care este curatata si montata la loc.

IMG_4490

Montarea anexelor se va desfasura in a 2 a zi de lucru, apoi se desfasoara cele 2 teste, cel electronic si cel de drum, in care masina este verificata pe cele 2 cai pentru a se descoperi eventuale erori. Erorile aparute pe tester din cauza demontarii diverselor componente sunt sterse, apoi masina iese la testul de drum, acesta incheie toata operatiunea de inlocuire a distributiei.

Scrie-ne pe WhatsApp
Sună Mesaj