8 posturi

de lucru

Peste 10 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 mecanici

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Blog

Eliminare filtru particule BMW E90 320d 2006

Eliminarea filtrului de particule devine o lucrare aproximativ la fel de importanta ca cea de distributie, daca aceste probleme nu sunt rezolvate la timp ele produc pagube insemnate, una strica motorul, iar cealalta turbina.

IMG_2282

Aceasta operatiune consta in demontarea filtrului de pe masina pentru a fi scos urmand a primi si noul soft in care acesta nu mai exista.

IMG_2283

Desigur aceasta lucrare are 2 modalitati de rezolvare: fie eliminare si softare sau inlocuirea cu un filtru nou, momentan cea de a 2 a varianta, nu am avut ocazia sa o testam sau sa-i vedem efectele.

IMG_2285

Asa ca masina a fost adusa din timp pentru a se raci si i s-a alocat timp suficient de lucru, se intampla ca unele suruburi sa necesite putina rabdare si atentie pentru a fi desfacute de exemplu colierul dintre turbina si filtru este unul dintre cele mai dificile de desfacut, iar pe al 2 lea loc este acela de la colierul dintre filtru si restul esapamentului, am avut cateva cazuri cand colierul sau surubul s-au rupt, asa ca le avem pe stoc.

IMG_2284

A urmat apoi partea de soft si testarea masinii fara filtru, ceea ce ne-a dovedit ca filtrul era infundat de ceva vreme si a afectat turbina, deoarece aceasta avea sunete ciudate.

Sună Mesaj

De la 1 octombrie Bimmer Service devine bForce Motor Squad. Aceeași echipă cu o identitate nouă.

Afla mai multe