8 posturi

de lucru

Peste 14 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Blog

Montare senzori parcare BMW E90LCI 2011

O operatiune mai delicata ar fi montatul senzorilor de parcare, unii ar considera-o ca fiind o operatiune de facut in fata blocului : tragi niste fire, lipesti ceva pe acolo si gata pac face beep,beep, cand dai inapoi. Nu si cand ai E90, aici trebuie sa- ti bati capul un pic.

Pentru aceasta operatiune este necesara demontarea barii spate, pozitionarea suruburilor este simpla, ai acces la toate, dar cand vine vorba de cleme, aici mai bine ai ruga pe altul sa traga de ele,  e complicat, e dificil si necesita indemanare si experienta altfel bara nu va mai sta la fel.

Asa ca daca inca nu te- ai convins ca este o operatiune pentru care merita sa bati drumul pana la noi, atunci ia in considerare faptul ca trebuie sa gasesti firul de marsarier, si necesita desfacerea capitonajului de la portbagaj, iar acei bumbi de plastic se rup foarte usor daca nu ai grija.

Apoi urmeaza partea cand trebie sa dai gauri, freza vine in kit, dar lasa mizerie si mai este nevoie de putina curatare a gaurilor.

La final dupa toate acestea este necesar sa tragem firele pentru display in masina, asa ca trebuie gasit cel mai usor traseu, nu poti lasa firele atarnand, ca doar nu esti pe balcon la bloc.

Scrie-ne pe WhatsApp
Sună Mesaj