8 posturi

de lucru

Peste 11 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Blog

Releu bujii incandescente inlocuit la BMW Seria 3 E46 320d 2002

Modelul E46 preferatul nostru la bForce Motor Squad ajunge din nou la service, dar de aceasta data cu o problema specifica sezonului rece: releul si bujiile, pacat ca nu am pastrat toate bujiile si releele pe care le- am inlocuit in aceast sezon rece, am fi putut face o adevarata colectie.IMG_2063

Pentru a diagnostica corect daca este ars si releul trebuie verificate direct bujiile, deoarece calculatorul masinii nu indica in nici un fel releul ca fiind defect , asa ca trebuie sa dam bujiile jos.

Odata cu diagnosticarea corecta a problemei trecem si la remedierea ei. Se incepe cu inlocuirea bujiilor si apoi a releului pentru o buna pornire la temperaturi sub  0 grade.

Una din masinile de astazi, de acum batranul E46 si indestructibilul sau motor necesita inlocuirea bujiilor si releului fiindca masina nu a pornit de cateva zile.

Proprietarul sustine ca bujiile si releul nu au fost inlocuite niciodata de cand exista  masina, ar mai fi si bateria care este originala, dar nu este cazul aici.

Operatiunea a durat aproximativ 45 de minute, au fost sterse defectele aparute in urma nepornirii  masinii din cauza acestor piese.

Sună Mesaj