8 posturi

de lucru

Peste 11 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 tehnicieni

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Blog

Schimb de bucsi, bara stabilizatoare, bieleta de directive si un far BMW E90 2005

IMG_1745

Astazi, am lucrat din nou la un E90 cu motorizare mai mare de 2 litri. Este o placere sa auzi 6 cilindri cantand impreuna; masina intretinuta cum trebuie a poposit pe la noi pentru un schimb de bucsi,  bara stabilizatoare, bieleta de directive si un far.

Totul a inceput cu bucsile, apoi cu bieleta. Mai intai, am dat jos scutul de la motor pentru accesul facil la cele 2 piese, nu a fost nevoie de foarte multa munca, acestea nu erau gripate sau ruginite, cu aceasta ocazie s-a descoperit si o pierdere de antigel, pe care proprietarul urma sa o remedieze in scurt timp.

Farul a trebuit inlocuit, deoarece nu mai functiona corespunzator, lupa pentru faza scurta ramasese blocata, masina era dotata cu Cornering Lights asa ca trebuia schimbat farul cu totul.

Am dat aparatoarea de noroi jos, am dat bara jos, apoi am desfacut farul pentru a fi inlocuit, operatiunea a durat jumatate de ora timp in care am echipat farul ce urma sa fie montat pe masina, apoi am montat farul inapoi pe masina.

Am verificat daca functioneaza toate becurile, apoi am verificat ca si functia de Cornering lights sa functioneze, totul era normal, s-au verificat si stropitoarele ca acestea sa nu aiba defectiuni, apoi masina a fost trimisa la unghi, deoarece am umblat la bieleta de directie.

 

 

 

IMG_1746

Scrie-ne pe WhatsApp
Sună Mesaj