8 posturi

de lucru

Peste 10 ani

experiență

40294 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 mecanici

specializați în reparații BMW

110% specializați

în reparații BMW

2 locații specializate

în reparații BMW

Școala de mecanici

autorizată

Blog

Schimb releu bujii, bujii, magazie cd, senzorii parcare, reglaj frana de mana BMW Seria 5 E60 530d 2006

Astazi  a venit randul sa lucram si la un E60 cu motor in 6 pistoane diesel,  ce altceva puteam sa reparam  iarna decat bujii si releu.

IMG_1670

Operatiunea a fost simpla; nu s-a rupt nici o bujie, nu am pierdut nici un surub, totul a decurs ca la carte.

IMG_1671

Ne- am fi bucurat daca ar fi fost doar atat, dar proprietarul a venit cu o lista intreaga de probleme care trebuiau rezolvate cum ar fi: magazia de cd-uri, 2 senzori de parcare, reglajul franei de mana si cam atat aveam programat sa facem.

IMG_1686

Am avut noroc: cei 2 senzori au fost usor de inlocuit, unul era pe fata, iar celalalt era in spate. Cel din fata a fost inlocuit usor deoarece era sub far, daca nu, ar fi trebuit sa dam bara jos. Cel din spate nu s-a lasat atat de usor, a trebuit sa dam bara spate jos, dar nu au fost problem,  deoarece era pe colt si a trebuit doar sa departam putin bara masinii.

IMG_1689

Magazia de cd-uri, aceasta gasindu-se in torpedou, nu a fost foarte greu de inlocuit, a fost indepartat torpedul, apoi scoase firele cu grija, si dupa aceea montata cea noua cu aceiasi grija la loc.

Reglarea sabotilor a fost putin mai complicate, deoarece masina avea distantiere , lucru ce ingreuneaza vizibilitatea si accesul la reglaje, dar nu a fost o problema, din cauza experientei acumulate, obstacolele au fost depasite usor, iar frana a fost reglata.

IMG_1688

A urmat testarea electronica a componentelor pentru a se verifica instalarea corecta a acestora si apoi stergerea defectelor aparute inainte de inlocuirea acestora.

Sună Mesaj